Voordelen van OAMKB

Het doel van OAMKB is om ondernemers te begeleiden bij het ondernemen en zorgen uit handen te nemen, zodat het ondernemen vlotter verloopt. Onze administratie gebeurt tot 70% automatisch en biedt altijd en overal inzicht. Met een sparringpartner van OAMKB kun je inspelen op de toekomst.

Bespaar tijd en geld met behulp van de juiste software

Handmatig boekhouden behoort tot het verleden en bonnetjes kunnen tegenwoordig worden ingescand. Door slechts een paar aanpassingen te maken, zorgen wij ervoor dat de administratie van jouw onderneming tot wel 70% automatisch verloopt. Met andere woorden: een boekhouder hoef je niet in te huren, dus dit scheelt kosten.
Met slechts 1 druk op de knop verschijnen jouw cijfers in beeld, ook op je smartphone. Verkoopfacturen worden direct in de administratie opgeslagen. En net zo gemakkelijk stuur je een herinnering. Betalingen worden via de software uitgevoerd. De betaallijst staat klaar om door jou te worden goedgekeurd. Dat scheelt een hoop tijd, werk en geld!

Altijd inzicht in de cijfers

Jouw administratie is 24/7 actueel. Je kunt dus altijd en overal inzien hoe je onderneming er financieel voor staat. Je hebt direct inzicht in je cashflow. De boekhouding kan aan een prognose tool worden gekoppeld, zodat je altijd vooraf rekening kunt houden met wat er kan gebeuren.

Professionele ondersteuning

Er zijn veel taken binnen een onderneming die geld kosten, in plaats van dat ze geld opleveren. Wij bieden professionele ondersteuning met de administratie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vaste maandprijs

Nu er heel slimme handige online software is voor je administratie dat tot 70% automatisch de boekhouding verwerkt, hoef je niet meer te betalen voor handmatig inboeken. Je kunt je tijd besteden aan het sparren met jouw OAMKB’er over je ambities met je onderneming. Dit kan al vanaf 95,- Euro per maand. De hoogte van het maandbedrag wordt bepaald aan de hand van de grootte van je bedrijf en je specifieke benodigde diensten.

Natuurlijk worden experts die je niet elke maand nodig hebt, niet in het maandabonnement opgenomen. Hiervoor wordt vooraf een prijs aangegeven die in dezelfde tarieven ligt. Alle tarieven hiervoor vind je op de tarievenpagina.