Juridisch advies Arnhem

OAMKB helpt je verder. Samen met de juristen van HBO kunnen we je pasklare oplossingen aanbieden. Dankzij onze samenwerking met HBO Juristen, is accountantskantoor Arnhem in staat om alle klanten een compleet dienstenpakket aan te bieden. Je hoeft niet meer elders te zoeken, want zowel juridische als financiële assistentie vind je nu achter één deur. Sterke oplossingen op maat, daar gaan we voor.

Juridisch advies op maat

HBO Juristen over het gehele land zijn nu via één plek te bereiken. Dit vernieuwende juridisch adviesbureau biedt advies op maat. Een senior jurist van HBO Juristen toetst vooraf de kosten van elke nieuwe opdracht. Met het op die wijze vastgestelde tarief worden vervelende verrassingen voorkomen. Je weet met de accountants van OAMKB altijd direct waar je aan toe bent.

Krijg je te maken met zakelijke juridische vraagstukken en ben je al klant bij OAMKB? In dat geval zal de administrateur of adviseur je doorverwijzen naar HBO Juristen voor het verkrijgen van een helder antwoord. Natuurlijk horen wij graag hoe het verloopt en waar wij je kunnen bijstaan. Daarnaast staat er een juridische helpdesk altijd voor je klaar met kosteloos advies. Je kunt te allen tijde hier eerst terecht. Zijn jouw vragen complexer en hebben ze meer werk nodig om op te lossen? Dan ontvang je van ons eerst een overzichtelijke offerte en gaat HBO Juristen meteen voor je aan de slag zodra je die offerte hebt goedgekeurd.

De accountants van OAMKB bieden maatwerk, daar waar het gaat om betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken op welke manieren we je van dienst kunnen zijn. We maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor je op.
 

 

 

Nu meer weten!